Lethal Outcome

  • Genre

    Thrash Metal

  • Members

    Eugen Scobioala(Guitar), Dmitry Demchuk(Vocal), Vadim Cartovenco(Drums)

  • City

    Chișinău

  • Recording Studio

    Unsigned/independent

  • Press Relations Specialist

    lethal.outcome@yahoo.com

  • Booking Agent

    lethal.outcome@yahoo.com

Lethal Outcome e o trupa thrash din Moldova, înfiinţată în 2007. Trupa a fost creată de Eugen Scobioală (chitarist şi compozitor) şi Dmitrii Demciuc (chitarist şi vocalist). La început, stilul lor a fost influenţat mai mult de thrash/speed, iar în 2009 au înscris un demo “Reciprocal Hate”. În 2010 trupa caută membri noi, iar muzical au adăugat un nou element în creaţia sa, devenind trupă de technical thrash metal, piesele au devenit mai rapide, agresive şi complexe. În 2011, trupa se bucură de un memru nou, Vadim Cartovenco (toboşar). În 2012 trupa a luat o pauză, după care în 2015 au revenit cu noul album “Divide And Rule”.

 

Discografie
Reciprocal Hate(Demo) (2009)
Generation Of Apocalypse (2014)
Divide And Rule (2015)
Share this :

Reciprocal Hate (2010)

Generation Of Apocalypse (2014)

Divide And Rule (2015)

Other Bands